Welkom

Tragilo is dé creatieve partner om jouw bedrijf een sterke identiteit en een professionele off- en online uitstraling te geven en te behouden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Tragilo, de partner die alles van A tot Z voor je regelt.

Websites

Desktop tot mobiel

Unieke maatwerk websites bereid met de juiste zorg, kennis en passie. Gebruiksvriendelijke websites die zowel werken op uw telefoon, tablet en desktop.

Webshops

Conversie als doel

Webshops gericht op conversie door het slim inzetten van design en de laatste technieken. Wij zorgen dat u het optimale uit uw nieuwe webshop haalt!

Grafisch ontwerp

Opvallen van uw bestaan

Het is belangrijk dat uw website goed opvalt binnen uw doelgroep. Wij ontwerpen grafische ontwerpen zoals logo’s om het beste resultaat te behalen.

design op maat

Het is geen probleem als u geen idee heeft over het design van uw website. Ik denk graag met u mee. Door middel van tussentijdse evaluatie komen we samen tot het gewenste resultaat!

achteraf betalen?

Tragilo vraagt een aanbetaling van 25% van het totale bedrag. Wanneer uw website af is betaald u binnen 30 dagen de resterende 75%. Wanneer het volledige bedrag is betaald krijgt u toegang tot uw eigen website.

geen onverwachte kosten

De kosten worden altijd vooraf vastgesteld, nadat de wensen met u zijn doorgenomen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Mocht u later toch wat extra’s willen dan krijgt u daar eerst een prijsopgave van.

nog geen domeinnaam?

Heeft u nog geen domeinnaam? Geen probleem, Tragilo regelt ook domeinnamen en de hosting.

1. offerte

Aan de hand van de benodigde tijd en materialen en overige benodigdheden stellen we een offerte op.

2. concept ontwikkeling

We denken graag mee met de concept ontwikkeling van een website/ontwerp ofwel tijdens de concept ontwikkeling luisteren we nauwkeurig naar wat jouw doelen en verwachtingen zijn. Vervolgens gaan we in samenwerking plannen voor het maken van de website/het ontwerp.

3. bouwen

In deze fase gaan wij jouw website/ontwerp realiseren. De website/ontwerp kan snel live gaan, echter als je goed voorbereid bent en goed weet wat je wilt (wat betreft teksten, afbeeldingen etc etc), dan zijn enkele (werk)dagen soms al voldoende om een website te realiseren.

4. oplevering

De website/het ontwerp wordt pas gepubliceerd als je tevreden bent.

5. support

Na oplevering van de website of het ontwerp bieden we support en passen we indien gewenst aan.

Google Reviews

Stan Leffering

Eigenaar

Tragilo is in November 2019 opgericht door Stan Leffering met één doel: het maken van innovatieve websites en grafisch ontwerp. Met passie en enthousiasme ontwikkel ik samen met u, als partner, een passende en toekomstbestendige oplossing die aansluit bij uw wensen. Ik denk mee, bekijk situaties vanuit verschillende invalshoeken en deel suggesties.

 Voor elk probleem heb ik een passende oplossing die aansluit bij uw wensen.

Klaar om te starten?

Vraag een offerte aan om stappen te ondernemen.

locatie

socials

KVK : 76295400
BTW : NL003068224B17

Al onze prijzen zijn excl. 21% btw tenzij anders aangegeven.

© Copyright – Tragilo 2020 | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden |